Team building

Termenul de "team building" deriva de la cuvantul "echipa". De altfel, asa cum sugereaza si numele, este procesul de construire a unei echipe eficace. Un exercitiu de team building poate ajuta la crearea unei unitati cu o coeziune puternica, ce are un tel si un scop comun.

Daca astenia de primavara se poate ameliora cu suplimente nutritive, ce tratament ii trebuie afacerii dvs. pentru a reveni la vitalitatea de altadata?

Ei bine, expertii au ajuns la concluzia ca o "cura" de teambuilding la munte este leacul minune. Cum este posibil? Este foarte simplu: teambuilding-ul la munte, departe de oras si de grijile cotidiene, te scoate din rutina zilnica ce, in cazul muncii de birou inseamna patru pereti, (fie ei si de sticla, tot pereti sunt) si te plaseaza in mediul natural, unde aerul este curat, esti inconjurat de copaci si ce este cel mai important, te ajuta sa ii cunosti pe colegii tai in ipostaze scoase din contextul rutinei profesionale.

Locatia excelenta a hotelului Edelweiss va permite sa desfasurati diverse activitati de team building precum: tir cu arcul, tir cu pusca airsoft, paintball, jocuri outdoor de echipa, tiroliana, excursii cu bicicleta, drumetii montane cu ghid, calarie.

 

Hotel Edelweiss - Pachet Team Building

  • petrecere in aer liber, foc de tabara, berbecut la protap
  • degustare de vinuri / cafea / ciocolata
  • diverse jocuri de strategie / de echipa, desfasurate in Poiana Brasov
  • jocuri de echipa in cadrul salii de conferinta. Sala de conferinta cu o capacitate de pana la 80 de persoane care este dotata cu echipamente performate, pregatita pentru a satisface cele mai exigente solicitari ale clientilor.
  • tir cu arcul, tir cu pusca airsoft, paintball, jocuri outdoor de echipa, tiroliana, excursii cu bicicleta, drumetii montane cu ghid, calarie desfasurata la centrul de agrement din Poiana Brasov
  • tarife speciale de cazare pentru grupuri, mic dejun inclus, capacitate totala de cazare 68 pax
  • oferte speciale de cazare pentru servicii de restaurant. Capacitate de 70 de locuri.
  • access gratuit la sauna si jacuzzi