Descopera tainele artei culinare la restaurant Tirol!

Amenajat intr-un stil aparte si specializat atat in bucataria romaneasca, cat si in cea tiroleza, Restaurantul Tirol va invita sa va delectati cu preparate culinare pregatite cu pasiune de catre maestrul bucatar, care se bucura de o vasta si atestata experienta in domeniu.

Combinand-se elementele superbe de design cu amplasarea aproape de partia de schi, restaurantul Tirol creeaza un cadru perfect pentru o experienta unica, in care te poti relaxa incercand preparatele noastre culinare, menite sa dezvolte o simfonie de arome si gusturi in echilibru perfect cu asocierea celor mai fine bauturi si alese vinuri.

La restaurant Tirol te asteapta o echipa tanara, motivata si pasionata de ospitalitate, al carei deziderat este transpunerea consumatorului intr-o calatorie gastronomica de exceptie, fiind in permanenta motivata de satisfacerea celor mai rafinate gusturi.

Fie ca vorbim de mese in doi, in familie, business sau in cadrul unui eveniment, asteptam cu nerabdare si caldura sa ne treci pragul!

 


Regaseste-ti echilibrul si energia la Schnappas Bar!

Situat la parterul hotelului, Schnapps Bar va intampina cu o gama variata de bauturi fine si revigorante, intr-o atmosfera primitoare, fiind alegerea perfecta pentru socializare si relaxare.

Va invitam sa experimentati gustul celei mai fine cafele si al cocktail-urilor atent pregatite,intr-un cadru intim in care decorul imbina perfect lemnul masiv al barului si culorile calde ale fotoliilor, oferind confortul mult ravnit!