Despre noi

 

Având la bază elemente fine şi aristocrate din vestitul Tirol - Austria, inspiraţia şi mândria complexului hotelier Edelweiss **** din Poiana Braşov sunt reprezentate de preţuita floare de colţ – simbol al puritătii şi curajului, toate acestea în strânsă armonie cu cadrul natural montan şi pasiunea practicării sporturilor de iarnă.

Înfiinţat în anul 2005 şi situat într-un decor mirific, la poalele masivului Postăvarul, Edelweiss Poiana Hotel’s beneficiază de cea mai bună amplasare din renumita staţiune turistică Poiana Braşov, regăsinduse la baza pârtiei principale, lângă telecabină. Clasificat la patru stele, conform normelor de certificare în vigoare, hotelul este gazda perfectă atât pentru cei dornici de practicarea sporturilor de iarnă, datorită accesului facil la pârtiile de schi, cât şi pentru turiştii pasionaţi de drumeţii montane în sezonul estival sau de toamnă.

De-a lungul celor 12 ani de activitate hotelieră, Edelweiss Poiana Hotel’s s-a bucurat de o creştere semnificativă a numărului de turişti de pe întregul mapamond şi de sincere aprecieri din partea acestora, motiv pentru care după doar 5 ani de activitate, în 2010, s-a decis extinderea acestuia.

Misiunea echipei Edelweiss a fost dintotdeauna oferirea unor experienţe unice şi memorabile, prin transpunerea fiecărui oaspete într-un univers al emoţiilor, căldurii şi detaşării de cotidian. Reprezentată de o echipă tânără, motivată şi pasionată de ospitalitate, amprenta unităţii este dată de gradul de
satisfacţie al oaspeţilor şi de dorinţa de revenire a acestora.

Edelweiss Poiana Hotel’s s-a preocupat în permanenţă de satisfacerea celor mai exigente cerinţe, remarcându-se prin eleganţă, servicii de lux, confort, delicii culinare savurate în restaurantul propriu cu specific tirolez şi relaxare la EdelSpa – un spaţiu al armoniei dintre trup şi suflet.

Indiferent de scopul călătoriei: tranzit, business, petrecere a timpului liber, plăcerea noastră este să te avem ca oaspete şi să ne cunoaştem! Te aşteptăm cu drag la hotel Edelweiss, Poiana Braşov!