Locatia excelenta a hotelului Edelweiss ****  fiind situat în apropierea telegondolei, a pârtiei de schi şi a patinoarului va poate permite ca pe perioada sejurului in Poiana Brasov, sa va deplasati pe jos, distantele catre toate obiectivele turistice fiind foarte mici.
 

 
 
12 pârtii moderne și accesibile. De la Hotelul Ecdelweiss, toate pârtiile Poienii Brașov sunt la distanță de câteva minute. Pârtia Bradul are cel mai scăzut nivel de dificultate fiind și cea mai bine dotată, inclusiv cu tunuri de zăpadă și nocturnă. Pentru schiorii experimentați, pârtia Lupul reprezintă o adevărată provocare. Pornește de la 2860 m și are o diferență de nivel de 765 m.
 
 
 
 
 
 
 
 
Centrul de Echitație din Poiana Brașov. Situat la aproximativ 15 minute de Hotelul Edelweiss, acesta oferă de la cursuri de călărie până la excursii pe munte. Pentru 80 lei pe oră, poți călări în padoc sau porni către Pietrele lui Solomon sau Cabana Postăvarul. Castelul Bran și Cetatea Râșnov pot și ele să fie vizitate călare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pestera de lapte din Poiana Braşov, situata la 30 minute de mers pe josde Hotel Edelweiss,  este deosebită prin pereţii de culoare albă. Denumirea peşterii vine de la mineralele care acoperă o suprafaţă întinsă a pereţilor, care sunt de o consistenţă asemănătoare cu laptele, de culoare albă. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Brașov (DN1E–15 km / 20 min). Te poți strecura pe cea mai îngustă stradă din Europa (Strada Sforii – 1,3 m) sau admira Vechea Cetate. În plus, nimic nu spune Brașov mai mult decât o seară petrecută la o terasă de lângă Biserica Neagră, în faimoasa Piață a Sfatului. Totuși, când stai în Poiană, poți veni în Brașov pur și simplu pentru shopping sau în căutarea unei vieți de noapte dinamice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Castelul Bran (DN73–25 km / 25 min). Cunoscut drept castelul lui Dracula, Bran este ridicat de cavalerii teutoni în sec. XIII și reconstruit în sec. XIV. Pregătește-te pentru o întoarcere fascinantă în trecut. Castelul este deschis zilnic, ultimul tur fiind la ora 17.00.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cetatea Râșnov (E574–11 km/10 min). Cetate țărănească medievală păstrată excelent, Râşnov este locul unde legendele prind viaţă. Vino să asculți povestea Fântânii și să vezi versetele din Coran încrustate în zid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Satul săsesc Prejmer (DN11–30 km / 35 min). Biserica sa fortificată face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Construcția este remarcabilă datorită arhitecturii unice și a vechimii de peste 700 de ani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Șinca Veche (DN73A–50 km / 45 min). Grotă cu picturi rupestre neolitice, templu dacic tăiat în cuarț și castru roman. La Șinca Veche poți merge înapoi în timp cu 7 000 de ani.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Peștera Liliecilor (DN73–25 km / 25 min). Pentru a vedea colonia de lilieci, urcă la 950 m altitudine. Apoi urmăreşte cursul unui pârâu şi pătrunde în inima muntelui. Ai la dispoziţie 370 m de galerii care îţi taie respiraţia.
 
 
 
 
 
 
 
 

Activitati: